Termeni și condiții

INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE PREZENTUL DOCUMENT INTITULAT „TERMENI SI CONDITII” („DOCUMENTUL”)

Toate drepturile de proprietate intelectuala si de autor aferente website-ului www.eurosanclinic.ro („Site-ul”) apartin in exclusivitate Societatii RECHINUL IMPEX S.R.L. (str. Nectarului nr. 8, Cluj-Napoca, C.U.I.: 3173189, nr. ORC J12/3454/1992), unitate medicala privata de sanatate in sistem de spitalizare de zi. Acest Site este controlat si operat de RECHINUL IMPEX S.R.L. de la sediul sau.

Site-ul este destinat vizitatorilor Site-ului (persoane care nu au calitatea de pacienti) cat si pacientilor Centrulului RECHINUL IMPEX S.R.L. (oricare dintre acestia denumiti „Utilizatori”).
Prin accesarea Site-ului si/sau a accesarii serviciilor medicale furnizate de Centrul RECHINUL IMPEX S.R.L., Utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului Document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

Logo-ul Centrulului este proprietatea exclusiva a RECHINUL IMPEX S.R.L. si nu aveti permisiunea de a-l copia sau utiliza in nicio modalitate.
In cazul in care copiati, tipariti sau descarcati orice text sau material grafic de pe Site, o faceti sub licenta Centrulului RECHINUL IMPEX S.R.L. actiunea fiind permisa exclusiv pentru uz personal, necomercial, non-profit, cu conditia de a nu modifica sau elimina nota privind dreptul de copyright, marca sau alte insemnari privind proprietatea intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la Site, incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale unui pacient, de a modifica continutul Site-ului, de a accesa Site-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul intr-o forma perceptibila, de a copia sau cita din continutul Site-ului fara indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a Site-ului si vor fi raportate de indata autoritatilor competente.
Informatiile inscrise pe Site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in contradictie cu prezentul Document, fara acordul scris al Centrulului RECHINUL IMPEX S.R.L., este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale incidente. Centrul RECHINUL IMPEX S.R.L. are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe Site, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

MODIFICARE, INTRERUPERE SAU INCETARE

Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment, modificarile producand efecte din momentul publicarii acestora pe Site.
In cazul in care nu sunteti sau nu mai sunteti de acord cu prezentul Document, va rugam sa nu (mai) folositi acest Site.
Centrul RECHINUL IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul de modifica, intrerupe sau de a inceta activitatea Site-ului sau a unei parti a acestuia fara vreo notificarea prealabila.
In cazul incetarii prezentului Document, fie de dumneavoastra, fie de Centrul RECHINUL IMPEX S.R.L., aveti obligatia de a distruge imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale.

Acest Document reprezinta acordul de vointa dintre dumneavoastra si Centrul RECHINUL IMPEX S.R.L., acceptat si asumat a fi respectat pentru utilizarea Site-ului si pentru a beneficia de serviciile pe care vi le ofera Centrul RECHINUL IMPEX S.R.L. Prin accesarea Site-ului, agreati ca Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca este persoana intru totul responsabila, constienta de si care isi asuma toate actiunile sale de utilizare a Site-ului, precum si efectele aferente actiunilor sale.

Contacteaza specialistii nostri

Programare